دسترسی به تمام مطالب::

:: مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه ::

مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه برگزار شد

با حضور جمعی از مسوولان و دانشگاهیان، مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس، بعد از نماز ظهر و عصر روز یکشنبه چهارم مهرماه سال جاری، مقابل مقبره الشهدای دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که توسط بسیج کارکنان برگزار شد، ابتدا حضرت آیت‌ا... حمیدی، امام جماعت دانشگاه، از رشادت‌ها و مردانگی رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس گفت و اظهار داشت: وقتی فراخوانی برای اعزام به جبهه در سطح کشور انتشار می‌یافت با استقبال بسیار چشمگیر بسیجیان روبه‌رو می‌شد.

در بخش دیگر از این مراسم آقای رمضانی از موسسین روایت فتح و همرزم شهید آوینی به ذکر خاطراتی از دو شهید والامقام سپهبد صیاد شیرازی و آوینی پرداخت.

همچنین گروه موزیک ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در ابتدای این مراسم، به اجرای زنده مارش نظامی پرداختند.

گفتنی است در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی نیز با موضوع «دفاع مقدس» به مدت یک هفته بر پا خواهد بود که کتابهای عرضه شده در آن از 30 درصد تخفیف برخوردار خواهند بود. ساعت کار این نمایشگاه از ساعت 8 تا 16 و تا تاریخ 7 مهرماه دایر خواهد بود.

(آلبوم تصاویر مراسم)

AWT IMAGE    AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 12538 بار   |   دفعات چاپ: 3931 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 346 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code