دانشکده::

انجمن علمی معماری و شهرسازی

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: برگزاری هفتمین جلسه هیات مدیره انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران ::

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران

برگزاری هفتمین جلسه هیات مدیره انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران

هفتمین جلسه انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران با دعوت قبلی از اعضای هیات مدیره و بازرس ، در تاریخ چهارشنبه 19/03/89 در دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد .

10 نفر اعضای هیات مدیره انجمن فوق از دانشگاه های سراسر کشور (دانشگاه های علم و صنعت ایران ، تهران ،‌ هنر تهران ، هنر اصفهان ، یزد ، آزاد اسلامی) و نیز اعضای علی البدل و بازرس ، گرد هم آمدند و همچنین با توجه به مجوز جلسه چهارم آقای دکتر یوسف گرجی ( عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بین المللی قزوین ) نیز در این جلسه حضور داشتند و در موارد زیر به بحث و تبادل نظر پرداخته شد :

- گزارش آقای دکتر فیضی( رئیس هیات مدیره انجمن ) مبنی بر کارهای انجام شده انجمن و نیز نظر سنجی راجع به زمان برگزاری مجمع عمومی، که مقرر شد در اوایل آبان ماه یا در صورت امکان تیرماه با برنامه ریزی فشره اقدام به برگزاری مجمع گردد .

- برنامه پیشنهادی انجمن برای سال 1389 توسط آقای دکتر فیضی ارایه گردید که شامل : انتشار مجله علمی – پژوهشی مستقل انجمن ، انتشار مجله علمی – ترویجی با مشارکت فعال شاخه دانشجویی به سرپرستی آقای دکتر گرجی ، سایت اینترنتی فعال ، برگزاری همایشها و سخنرانی های علمی ، برگزاری مسابقات و جوایز علمی ( که در جلسات آینده بحث و بررسی بیشتری می شود) .

- پیشنهاد شد بروشوری جهت معرفی انجمن در اندازه A4 و یا کمتر تهیه شده و به کلیه دانشگاه ها ارسال شود .

- خبرنامه شماره یک انجمن در 8 صفحه تهیه شده و مورد تصویب قرار گرفت .

- مقرر شد اعضایی از هیات مدیره که علاقه مند به شرکت در همایش سالیانه ایرانیان خارج از کشور می باشند، به کمیسیون انجمنهای علمی معرفی شوند .

- بحث و بررسی در رابطه با داوری های مقالات و تعیین شرایط برای مقالات شماره اول نشریه انجمن صورت گرفت و مقرر شد مقالات برگزیده در هیاتی سه نفره متشکل از آقایان دکتر بهزادفر (سردبیر نشریه ، دکتر فیضی (رئیس هیات مدیره و یکی دیگر از اعضا هیات مدیره ، به تصویب برسند .

- آقای دکتر گرجی گزارشی از تشکیل شاخه دانشجویی ارایه دادند و درخواست 3 مجوز از هیات مدیره داشتند : لینک اخبار در سایت – انتشار مجله علمی – ترویجی و درخواست از انجمنهای علمی دانشجویی سراسر کشور جهت معرفی نماینده برای تشکیل هسته مرکزی شاخه دانشجویی انجمن .

دفعات مشاهده: 3901 بار   |   دفعات چاپ: 1095 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 137 بار   |   0 نظر