سمینار طراحی مفهومی منطقه ویژه فناوری‌های صنعت گاز

سمینار طراحی مفهومی منطقه ویژه فناوری‌های صنعت گاز در دانشگاه برگزار شد

سمینار یک روزه طراحی مفهومی منطقه ویژه فناوری‌های صنعت گاز، 23 خردادماه در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی راه‌آهن برگزار شد.

در این سمینار، ابتدا دکتر ریاحی (معاون پژوهشی دانشکده مهندسی مکانیک) به مدعوین و شرکت‌کنندگان، خوشامد گفت. سپس دکتر بازیار (معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه) پروژه طراحی منطقه ویژه فناوری‌‌های صنعت گاز را از دو منظر حایز اهمیت دانست. اول آنکه این پروژه با دید کلان است که در آن از توانمندی‌های علمی و پژوهشی دانشگاه استفاده شده است و دوم آنکه حاصل همکاری دو عضو هیات علمی از دو دانشگاه مختلف (دکتر دوایی مرکزی از دانشگاه علم وصنعت ایران و دکتر کشمیری از صنعتی اصفهان) است.

وی با ابراز خرسندی از موفقیت آمیز بودن این پروژه، به معرفی دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی و فناوری دانشگاه که قرارداد این پروژه نیز از طریق آن منعقد گردیده است، پرداخت و افزود: پروژه حاضر از موارد مثبتی است که نشان می‌دهد دانشگاه علم وصنعت ایران تا چه حد می‌تواند در پروژه‌های کلان، سهم داشته باشد. وی اظهار امیدواری کرد پروژه‌های کلان با نگاه تخصصی، مطالعه همه جانبه و بررسی منافع کشور تعریف و اجرا شوند.

پس از آن دکتر پاک سرشت (مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران) با موضوع «نظام نوین شرکت ملی گاز ایران در پژوهش و فناوری» سخنرانی کرد. وی تبدیل شرکت ملی گاز از شرکت عملیاتی به حاکمیتی را ضروری دانست و دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی را مجریان دانش‌ و فناوری کشور توصیف کرد و در ادامه افزود: پژوهشگاه صنعت نفت باید به عنوان حلقه رابط مدیریت‌ها و دانشگاه‌ها عمل کند. این پژوهشگاه هیچ‌گاه نمی‌تواند به عنوان دارنده دانش فنی به شمار آید و باید از رویکرد اجرای پروژه‌های پژوهشی به ناظر صرف،‌ تغییر یابد.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران، اجرای پروژه منطقه ویژه فناوری‌های صنعت گاز را آغاز یک راه درست و اصولی خواند و گفت: این پروژه ما را به این اعتقاد رساند که هر جا یک همدلی و همسویی ایجاد شود می‌توان کارهای بسیار بزرگی انجام داد.

پس از آن دکتر دوایی مرکزی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مجری طرح) به معرفی پروژه منطقه ویژه فناوری‌های صنعت گاز پرداخت.

وی با ذکر موانع توسعه مهندسی نفت و گاز در کشور، هدف از اجرای این پروژه را کمک به توسعه ملی در حیطه مهندسی نفت و گاز از طریق دو تمهید «ساختارهای فیزیکی و کالبدی» و «برنامه‌های حمایتی» برشمرد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 8198 بار   |   دفعات چاپ: 2194 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 355 بار   |   0 نظر

تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.