معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: اطلاعیه اداره خوابگاه‌ها در خصوص ضرورت پیش ثبت‌نام برای مهرماه ::

قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه در مهرماه 89

با توجه به محدودیت ظرفیت خوابگاهی، دانشگاه در واگذاری خوابگاه به دانشجویان نیاز به آمار دقیقی از متقاضیان می باشد، لذا ضروریست جهت برنامه­ریزی دقیق کلیه دانشجویان متقاضی خوابگاه که واجد شرایط خوابگاه می­باشند از تاریخ 18/2/89 لغایت22/2/89 نسبت به پیش ثبت­نام اسکان در سایت http://sdoc.iust.ac.ir اقدام نمایند.

بدیهی است افرادی که به هر دلیلی پیش ثبت­نام نکرده باشند در اولویت اول اسکان قرار نخواهند گرفت و به این گروه پس از اتمام اسکان اولیه و در صورت وجود ظرفیت خالی اسکان داده خواهد شد.

1- کلیه دانشجویان کارشناسی ورودی 85 که در ترم مهر­ماه 89 حداقل 5 واحد باقیمانده داشته باشند.

2- کلیه دانشجویان کارشناسی ورودی 86 به بعد

3- کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 87 و 88

4- کلیه دانشجویان دکتری ورودی 84 به بعد

توجه : تنها دانشجویانی مجاز به پیش ثبت­نام هستند که سابقه خوابگاهی دارند و کلیه افراد واجد شرایط دریافت خوابگاه که برای اولین بار می­خواهند نسبت به دریافت خوابگاه اقدام نمایند می­بایست به صورت حضوری (­با مدرک مربوطه) به اداره امورخوابگاه­ها مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است پیش ثبت­نام به منزله اسکان نبوده و فقط جهت برآورد آمار متقاضیان اسکان انجام می شود.

همچنین لازم به ذکر است، به دانشجویان کارشناسی ورودی 85 و ارشد 87 در صورت وجود ظرفیت خالی، اسکان داده خواهد شد .

اداره امورخوابگاه­ها

7/2/89

دفعات مشاهده: 2545 بار   |   دفعات چاپ: 561 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 69 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد