دانشکده::

انجمن علمی معماری و شهرسازی

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: برگزاری ششمین جلسه هیات مدیره انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران ::

AWT IMAGE ششمین جلسه انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران با دعوت قبلی از اعضای هیات مدیره و بازرس ، همزمان با آغاز هفته بزرگداشت روز معمار ، چهارشنبه 01/02/89 در دانشکده معماری برگزار شد .

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران

برگزاری ششمین جلسه هیات مدیره انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران

10 نفر اعضای هیات مدیره انجمن فوق که از دانشگاه های سراسر کشور (دانشگاه های علم و صنعت ایران ، تهران ،‌ هنر تهران ، هنر اصفهان ، یزد ، آزاد اسلامی) و نیز اعضای علی البدل و بازرس ، گرد هم آمدند و همچنین با توجه به مجوز جلسه چهارم آقای دکتر گرجی ( عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بین المللی قزوین ) نیز در این جلسه حضور داشتند و در موارد زیر به بحث و تبادل نظر پرداخته شد :

- گزارش آقای دکتر فیضی( رئیس هیات مدیره انجمن ) مبنی بر کارهای انجام شده انجمن شامل : نامه های وارده از وزارت علوم در موارد مختلف : امکان استفاده از بیمه عمر و تکمیلی اعضا انجمنها ، آیین نامه برگزاری همایشها ، آیین نامه تشکیل شاخه دانشجویی – که آقای دکتر گرجی مسئول پیگیری آن شدند – تقاضای دانشگاه کردستان جهت تفاهم نامه برای مشارکت در مجله دانشکده معماری آن دانشگاه- مقرر شد پاسخ بصورت همکاری در داوری مقالات در این مرحله باشد تا وقتی که نشریه اختصاصی انجمن شکل بگیرد پس از آن همکاری بصورت تفاهم نامه مشترک دنبال شود - ، و نیز نامه فرهنگستان علوم در خصوص سوگند نامه مهندسی – که جهت ابراز نظر در اختیار همه اعضا قرار گرفت - .

- اعضای هیات تحریریه نشریه انجمن با پیشنهاد آقای دکتر بهزادفر – مسئول بخش انتشارات و سردبیر نشریه – بدین قرار تصویب شدند : آقایان دکتر محسن فیضی ، دکتر داراب دیبا ، م دکتر صطفی بهزادفر ، دکتر هاشم هاشم نژاد ، دکتر اصغر محمد مرادی ، دکتر غلامحسین معماریان ، دکتر اعتصام ، دکتر قریب ، دکتر فخار تهرانی ، دکتر طبیبیان ، دکتر فرهنگ مظفر ، دکتر عباسعلی ایزدی و خانم دکتر فرح حبیب .

- تهیه لیست پیشنهادی هیات داوران در سه بخش معماری 76 نفر شهرسازی 62 نفر و مرمت ، محیط زیست ، طراحی صنعتی و پژوهش هنر 34 نفر .

- اساسنامه نشریه انجمن که به همت آقای دکتر گرجی تهیه شده بود ، مورد بررسی و تصویب قرار گرفت .

- مقرر شد اعضای شهرساز انجمن جهت جلسه ای بعد از جلسه آینده هیات مدیره به منظور فعال نمودن گروه شهرسازی دعوت گردند .

- مقرر شد جهت دومین جلسه مجمع عمومی مباحث توسعه منطقه ای ، پذیرش عضو و انتخاب بازرس جدید-به دلیل پایان دوره یکساله - صورت گیرد .

دستور جلسه آینده : تصویب سیاستهای انجمن در مورد حمایت از همایشهای تخصصی – بررسی داوری مقالات رسیده به نشریه انجمن – هماهنگی در رابطه با برگزاری مجمع عمومی سالیانه .

دفعات مشاهده: 3629 بار   |   دفعات چاپ: 1114 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 100 بار   |   0 نظر