درباره دانشکده::

گزارش‌های بازدید دانشکده

تالار افتخارات

منشور اخلاقی

:: آزمایش بارگذاری پل کیلومتر 23 ::

آزمایش بارگذاری پل کیلومتر 23

کارفرما: مرکز تحقیقات راه­آهن

مشاور: معاونت پژوهشی دانشکده فنی دانشگاه تهران

مجری: دکتر محمدصادق معرفت

شکل 1-الف- پل قوسی بتنی به دهانه 20 متری کیلومتر 23 راه­آهن قدیم تهران-قم

شکل 2-ب- بارگذاری 728 تنی پل قوسی بتنی کیلومتر 23

پل کیلومتر 23 در مسیر راه آهن قدیم تهران – قم قرار دارد. این پل با قدمت بیش از 60 سال، دارای دو دهانه 20 متری می­باشد(شکل 2). سازه پل از نوع قوسی بتنی غیرمسلح می­باشد که آزمایشات دینامیکی و استاتیکی به منظور ارزیابی باربری بر روی پل انجام شده است. در آزمایش استاتیک، پل به میزان 728 تن تحت اثر بار گسترده واقع شد و تغییرمکانهای دهانه بارگذاری شده توسط 7 تغییرمکان سنج الکترونیک، اندازه گیری شد. آزمایش دینامیکی با عبور دیزل شش محوره 120 تنی با سرعتهای اسمی 10 الی 80 کیلومتر بر ساعت، از روی پل انجام گردید.

مقالات ارائه شده:

1- Field test of a 20-meter span unreinforced arch bridge, M.S. Marefat, Sh. Ataei, S. Gharemani, sixth international conference on short and medium span bridges, Canada, 2002, pp1287-1293.

2- Load test of a plain concrete arch railway bridge of 20-m span, M.S. Marefat, S. Gharemani, Sh. Ataei, Construction and Building Materials, 18(9), pp. 661-667, 2004.

دفعات مشاهده: 11571 بار   |   دفعات چاپ: 1772 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 210 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 4263