معاونت دانشجویی::

پیامک 30004747479817

کد پستی 13114-16846

sta_AT_iust. ac. ir

:: معرفی دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات ::

تحولات واثرات ناشی از توسعه فن آوری واطلاعات و الکترونیکی شدن روش ها و فعالیتها در زمینه های مختلف ، موجب دغدغه خاطر دست اندرکاران و دلسوزان این صنعت عظیم گردیده، علوم روز کامپیوتر ، تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات بیش از هر مبحث دیگری در این مقوله جا دارد. چراکه هرروز با پیشرفتهای شگرف در این علم مواجه هستیم.
این دفتر نیز در این راستا وبرای پاسخگوئی به نیازها و همگامی با علوم وفن آوری های نوین ارتباطی ایجادگردید. این واحد توانسته است با برنامه ریزی وسازماندهی بخش کامپیوتر ونیز ایجاد ارتباط با ادارات تغذیه ،خوابگاهها ،بهداری و رفاه التزام وجود خود قوت بخشد.

نام مسئول

سمت

تحصیلات

مهندس  ایزدبخش