بازدید علمی دانشجویان از ایستگاه متروی فرهنگسرا

بازدید علمی دانشجویان از ایستگاه متروی فرهنگسرا

دانشکده مهندسی راه آهن- روزا راسخ: جمعی از دانشجویان دانشکده مهندسی راه‌آهن، دوازدهم اسفندماه از ایستگاه متروی در حال ساخت فرهنگسرا، بازدید کردند.

این بازدید توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی راه‌آهن با مسئولان پروژه ایستگاه متروی فرهنگسرا هماهنگ شده بود که در آن 40 نفر از دانشجویان شرکت کردند. دراین بازدید علمی، دانشجویان از نزدیک با نقشه‌های مربوط به سازه‌های ایستگاه، نحوه اجرای پروژه، چگونگی ساخت و ساز ایستگاه و تونل‌های مربوط، سیستم‌های مکش هوا و نحوه ساخت فضاهای سالن ایستگاه آشنا شدند.

همچنین دانشجویان از سکوی در حال ساخت ایستگاه، ریل و داخل تونل بازدید نمودند و با دستگاه‌های سیگنالینگ به کار برده شده در طول خط آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 8202 بار   |   دفعات چاپ: 2288 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 363 بار   |   0 نظر

تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.