معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: برگزاری کلاس داوری آمادگی جسمانی در سطح کل کشور ::

برگزاری کلاس داوری آمادگی جسمانی در سطح کل کشور

کلاس داوری درجه 3 آمادگی جسمانی ویژه کارشناسان تربیت بدنی دانشگاههای سراسر کشور از تاریخ 30 دی ماه لغایت 2 بهمن ماه با شرکت 26 نفر به میزبانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علم و صنعت برگزار گردید. در این کلاس کارشناسان تربیت بدنی 26 دانشگاه کشور حضور داشتند و در پایان آقای دکتر طالب‌پور مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از آن بازدید به عمل آوردند.

در آخرین روز امتحان جهت اعطای کارت داوری انجام شد و آقای دکتر برجسته به کلیه شرکت کنندگان کارت و گواهی شرکت در کلاس اهدا کردند.

دفعات مشاهده: 1644 بار   |   دفعات چاپ: 476 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 78 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد