معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: اولین دوره کارگاه آموزشی رشته جهت یابی ::

اولین دوره کارگاه آموزشی رشته جهت یابی

AWT IMAGEاولین دوره کارگاه آموزشی رشته جهت یابی در کشور توسط مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ 16 دی ماه برگزار شد.

رشته جدید جهت یابی که یکی از بازی‌های رسمی در مسابقات جهانی دانشجویان می‌باشد، طبق برنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه‌های سراسر کشور و به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

در این کارگاه 15 نفر کارشناس از دانشگاه‌های کشور حضور یافتند ودر پایان کارگاه به کلیه شرکت کنندگان CD آموزشی، جزوه و گواهی شرکت از طرف اداره کل تربیت وزرت علوم اهدا گردید.

دفعات مشاهده: 1406 بار   |   دفعات چاپ: 488 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 70 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد