دسترسی به تمام مطالب::

:: سخنرانی علمی در دانشکده معماری و شهرسازی ::

دانشکده معماری و شهرسازی برگزار می کند:

فرآیند طراحی و اجرای پروژه سردر دانشگاه

سه‌شنبه چهاردهم مهرماه جاری سخنرانی علمی با عنوان «شرح فرآیند طراحی و اجرای پروژه سردر دانشگاه علم وصنعت ایران» توسط مهندس بصیر ، طراح سردر و عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این مراسم که در آمفی‌تئاتر دانشکده معماری و شهرسازی و از ساعت 11:30 آغاز خواهد شد، بلامانع است.
دفعات مشاهده: 16207 بار   |   دفعات چاپ: 4607 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 447 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3835