معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: جشن دانش آموختگان سال تحصیلی 88-1387 برگزار می گردد ::

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار می­کند :

AWT IMAGE  بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان و دانش آموختگان محترم دانشگاه علم و صنعت ایران می­رساند که به حول و قوه الهی جشن دانش آموختگان سال تحصیلی 88-1387 دانشگاه، به زودی توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی و با همکاری حوزه­های ذیربط در ستاد و دانشکده­ها، برگزار می­گردد.

زمان، شرایط و نحوه شرکت دانش­آموختگان و سایر اطلاعات تکمیلی از طریق سایت اینترنتی معاونت دانشجویی و فرهنگی ( http://sca.iust.ac.ir ) متعاقبا اعلام خواهد شد.

بدیهی است حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی از هر گونه پیشنهاد موثر در ارتقاء سطح مطلوب برگزاری جشن مذکور استقبال می­کند.

روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی

12/7/88

دفعات مشاهده: 2660 بار   |   دفعات چاپ: 518 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 91 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد