فرم شناسابرگ::
کاریابی::
فرم ها::
تماس با ما::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک

کدپستی: 13114-16846

صندوق پستی: 163-16765

موبایل:09120348601

تلفن: 02177240092

فکس: 02177240092

پست الکترونیکی:

afcmech@iust.ac.ir

:: گزارش عملکرد سال دوم کادمان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ |

گزارش عملکرد یکساله کادمان

جلسات کادمان، همانند سال گذشته بصورت هفته در میان، یکشنبه ها در محل دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور اعضای محترم هیات عامل تشکیل و بر اساس دستور جلسات و وفق آئین نامه اجرایی مصوب و متناسب با اهداف و وظایف هیات عامل و همچنین شرایط جاری و بضاعت کادمان پیگیری گردید.
 سایه سنگین شرایط اقتصادی کشور، موانع و مشکلات موجود کسب و کار، اشتغال و تولید بر روی فعالیت­های کادمان نیز تاثیر­گذار بوده و دامنه عملیاتی و عملکرد آن را محدود نموده که امیدواریم در سال آینده با جذب سرمایه گذاری­های توافق شده زمینه شکوفایی اقتصاد کشور فراهم گردد.
فعالیتهای کادمان در سال گذشته در سه محور عمده در سه گروه بشرح زیر ارائه می­گردد.

گروه فن آوری، کار آفرینی و تجاری سازی :

با توجه به تفاهم نامه همکاری بین شرکت ملی نفت ایران (طرح توسعه پایدار پارس جنوبی)، دانشگاه علم و صنعت ایران و کادمان و مذاکرات فیمابین در خصوص طرحهای مختلف از جمله جمع­ آوری گازهای مشعل و جمع آوری و تصفیه پساب­ها و فاضلاب صنعتی، جلسات متعددی برگزار گردید که ماحصل آن، تهیه اسناد مناقصه جمع آوری و تصفیه پساب­ها و فاضلاب صنعتی فازهای 4 و 5 پارس جنوبی و همچنین بررسی امکان مشاوره فنی و انتقال تکنولوژی و مدیریت پیمان طرح بازیافت گازهای مشعل فاز های 2 و 3 پارس جنوبی توسط کادمان بود که بدین منظور کادمان با فراخوان عمومی در اعضای محترم کادمان و شناسایی متقاضیان سرمایه گذاری در انتقال تکنولوژی و مدیریت پیمان طرح مذکور اقدام نمود که چند شرکت با ارائه اسناد و مدارک، اعلام آمادگی نمودند و پس از بررسی هر کدام از شرکتها در کمیته ارزیابی، شرکتهای ذیصلاح شناسایی شده که در حال حاضر منتظر اعلام طرح، جهت اقدامات موضوع مورد نظر، انتقال دانش فنی، بومی­ سازی آن، مدیریت و توسعه دانش و مهندس ارزش در طرح مذکور می‌­باشد که امید است در صورت واگذاری طرح، امکان همکاری مشترک بین دانشگاه، کادمان (شرکتهای عضو) و طرح توسعه پایدار در یکی از طرحهای مهم که بازیافت گازهای مشعل می باشد، فراهم گردد.

گروه انتشارات و فضای مجازی :

مدیریت و راهبردی سایت کادمان، اطلاع رسانی عمومی در طول سال، تهیه و توزیع تقویم رو میزی سال 1396 از فعالیتهای این گروه می باشد، تهیه کتاب سال 1396 که در همایش عمومی سالیانه امسال توزیع خواهد شد از عمده فعالیتهای چشمگیر، فاخر و هنرمندانه این گروه می­باشد که با صرف وقت زیاد، دقت و حوصله فراوان، سعی در ارائه اثری ماندگار و خاطره برانگیز شده است که مرهون زحمات جناب آقای مهندس هادی بنکدار و جناب آقای مهندس الهیار قاضی میباشد که بدینوسیله مراتب تقدیر و سپاسگزاری از ایشان و سایر دوستان اعلام می­گردد.

گروه روابط عمومی رسانه:

امور اعضا، روابط عمومی، گروههای تخصصی و صنعتی، ارتباط دانشگاه با صنعت در امور رفاهی از اهم فعالیتهای این گروه می باشد. کادمان در سال جاری موفق به برگزاری دو همایش تخصصی تعمیر و نگهداری و ایمنی عملکرد گردید. در حوزه امور رفاهی، طرح بیمه تکمیلی مهندسان، برگزاری تور­های تفریحی و گردش انجام گردید. اساسنامه بنیاد خیریه کادمان که توسط هیات موسس تصویب شده بود توسط مشاور محترم حقوقی دانشگاه به تصویب رسید و امید است که بزودی با مشارکت کلیه اعضای محترم کادمان فعالیت خویش آغاز نماید.
بخش عمده فعالیت­های این گروه در حال حاضر متوجه برگزاری همایش سالیانه کادمان می­باشد که مقدمات امر در برنامه­ ریزی و آماده ­سازی در جریان می­باشد.
در خاتمه از تمامی اعضای محترم هیات فعلی عامل که مسئولانه بمنظور مساعدت به کادمان و اعضای محترم و در جهت اعتلای اهداف آن پا در رکاب همت گذاشته و خدمت نموده اند، به نوبه خودم تقدیر و تشکر می نمایم و امیدوارام که با توجه به ضرورت انتخابات هیات عامل در همایش سال جاری، نیرو­های صاحب فکر و اندیشه، فعال، خوش فکر و توانمند با حضور در هیات عامل جدید و با صرف وقت کافی نسبت به پیشبرد اهداف کادمان موفق و موید باشند.

من ا... التوفیق و علیه التکلان

امیر محسن خوبان شرق
                                                                                                 دبیر کانون دانش آموختگان و اساتید مکانیک
                                                                                            دانشگاه علم وصنعت ایران